Kurrikulum Vitae

Sami Musa

  • Lindur më 2 tetor 1984 në Hamburg
  • Martuar me Besiana Musa.
  • Vajza Luana Musa, lindur më. 15.09.2017

Shkolla:

1991-1995
Shkolla fillore Ehestorfer Weg
1995-1997
Shkolla e Mesme Heisenberg
1997-2001
Realschule Hanhoopsfeld

Puna:

2001-2004
Kamarier, Hotel Grüne Tanne, Hamburg.
2004-2007
Trajnim si specialist restorantesh, Hotel “Grüne Tanne”, Hamburg
2007-2008
Shoqërues, Deutsche Bahn transport në distancë të gjatë
2008-2009
Trajnimi si menaxher hoteli, A&O Hotel, Hamburg
Menaxhim
2009-2011
Hotel-Restorant “Bei Musa”, Hamburg
2011-2013
Kamarier, restoranti “Block Bräu”, Hamburg
2013-2019
Menaxhimi i Hotelit “Grüne Tanne” & Hotelit “Bei Musa”, Hamburg

Politikë:

2010
Hyrja në SPD
2010-2014
Bashkëpunimi në nivel Rrethi dhe Qarku.
2014-2019
Anëtar i grupit parlamentar i SPD në Harburg
Që nga viti 2020
Anëtar i grupit parlamentar të SPD